Only Friends krijgt Social Involvement Award 2015

ABN/AMRO, en dan met name hun Real Estate Divisie, looft ieder jaar op de Vastgoedbeurs Provada de Social Involvement Award uit aan het vastgoedbedrijf dat zich het beste inzet voor de maatschappij.

De Ivy Group uit Amsterdam zat bij de laatste 3 genomineerden voor deze prijs vanwege het feit dat zij dit jaar een golftoernooi organiseren ten behoeve van Only Friends (later in deze nieuwsrubriek daar meer over)

“IVY Group believes in truth, justice and real estate”

Winkelpanden op A1-lokaties zijn de kern van ons bedrijf. Van oorsprong als belegger maar de laatste jaren steeds meer als ontwikkelaar voor eigen portefeuille of voor derden. De dynamiek van ontwikkelen in binnensteden en het toevoegen van mooie en bijzondere winkelconcepten geeft ons de energie om er iedere dag weer met veel plezier mee bezig te zijn, aldus de website van Ivy Group.

Social Involvement AwardIvy Group vroeg vervolgens Only Friends zelf om, op de druk bezocht vastgoedbeurs, het verhaal over ons zelf te vertellen en dat deden we met veel plezier. Al is het alleen maar om de naamsbekendheid van Only Friends verder op te voeren. Zo geschiedde en de vakjury zette Only Friends ex equo met een ander mooi goed doel op de 1e plaats. Derhalve konden we een mooie cheque van €1500,00 in ontvangst nemen. Dank aan Ivy Group en ABN/AMRO.