Older Friends een groot succes

Only Friends is 15 jaar gelden opgericht en begonnen met 8 kinderen te voetballen. Inmiddels hebben we 23 sporten voor de meer dan 600 kinderen en jongeren met een beperking. Ongeveer een half jaar geleden zijn we gestart met sporten voor ouderen.

older friendsMenig ouder maar ook opa’s en oma’s komen geregeld over de vloer bij Only Friends en opperden het idee om met elkaar te sporten op ons mooie Centre. Dennis (Gebbink) onze oprichter was daar direct voor te porren en beschouwde de ouderen ook als “ietwat beperkt” (immers we worden allemaal wat strammer, hebben knie-of heupoperaties ondergaan of maken gebruik van rollator/rolstoel).

Iedere vrijdag sporten de “oudjes” onder de noemer Older Friends. Diverse sport- en spelactiviteiten worden dan voor hen georganiseerd en soms gaan we zelfs bij de buren, Golfbaan Waterland, een potje golfen. Ook populair is het zwembad en de fitnessruimte. Na afloop wordt er altijd met elkaar koffie gedronken, IMG_6979de laatste nieuwtjes uitgewisseld en moppen getapt.
Older Friends, een mooi en groeiend onderdeel van Only Friends!

Heeft u interesse, meldt u zich dan op info@onlyfriends.nl of kom gewoon op vrijdagochtend langs om te kijken.Older Friends