Skateboards voor de kids van Only Friends

Regelmatig krijgt Only Friends cadeaus van bedrijven om aan de kids van Only Friends te geven of als prijzen voor de bingo en loterijen. Hoe gaaf is dat?

Speed LinerAfgelopen week werden we blij verrast toen de manager, Franca Adriaans, van het Ronald McDonald Huis Tilburg (officieel Midden west Brabant) ons belde met de melding dat ze de nodige leuke cadeaus had voor Only Friends en of wij daarin geïnteresseerd waren. Natuurlijk, riepen we blij.

Nog diezelfde dag hadden we een andere kanjer, Richard Tosseram, aan de telefoon die vertelde dat hij al jaren vrijwilliger is bij het Ronald McDonald Huis Tilburg en “toevallig” bij een mooi transportbedrijf, Speedliner, werkt en de cadeaus op de route wel wilde langs brengen. Top!Unknown-1

Gisteren was dat al en met een grote glimlach op ons gezicht hebben we de cadeaus uitgeladen.

Franca en Richard, enorm bedankt en met jullie natuurlijk ook het Ronald McDonald Huis en de transporteur, Speed Liner Logistisch. Chapeau!Unknown