Only Friends opnieuw goede doel van MarktstadRun

De MarktstadRun in Purmerend wordt dit jaar voor de 5e keer georganiseerd (een lustrum dus) en het goede doel van dit fantastische event is opnieuw Only Friends. Super!

Overhandiging van de cheque  editie 2014

Overhandiging van de cheque editie 2014

Met de ruim 1.600 lopers en 230 wandelaars in 2014 was de MarktstadRun (en MarktstadWalk) een daverend succes. Vanwege het lustrum is de organisatie met nieuwe plannen bezig om er dit jaar een nog gezelliger en grootser evenement van te maken. Bijvoorbeeld met nieuwe routes, een halve marathon en nog meer entertainment onderweg.

De start wordt vanwege de toename van het aantal deelnemers verplaatst naar de Gedempte Where – Achterdijk, net achter de Koemarkt. De finish blijft uiteraard wel op de Koemarkt. De MarktstadWalk is op zaterdag 29 augustus en de MarktstadRun op zondag 30 augustus.

Naast gezelligheid en sportiviteit staat ook het goede doel centraal waarvoor de organisatie zich inzet. En…wij, Only Friends, zijn het goede doel. Vorig jaar leverde dat een geweldige cheque op van €5.000,00 en de verwachtingen zijn dat de cheque van dit jaar zeker het zelfde zal zijn.

Kijk voor meer informatie en inschrijving op de website van de Marktstadrun.