One Idea at a Time zet iconen van Only Friends op de foto

One Idea at a Time is een Nederlandse organisatie die mensen op de foto zet met hun verhaal en dit verspreid over de wereld. Niet zomaar mensen maar mensen die wat voor onze wereld betekenen, die de wereld beter maken en meer vriendelijker. Mensen die klaar staan voor andere mensen.

fotoshoot oneideaToen One Idea at a Time met Only Friends in aanraking kwamen, waren ze zodanig onder de indruk van onze club dat ze meerdere mensen op de foto wilden en hier zelfs een apart foto album van willen maken. Hoe gaaf is dat?!

Wie zijn de mensen die voor Only Friends op de foto zijn gegaan?

Jacques Parson (ondernemer, ambassadeur, sponsor en voorzitter), Esther Schouten (5-voudig Wereld- en 3-voudig Europees kampioen boksen en ambassadeur), Marco van Basten (één van de beste voetballers aller tijden en ambassadeur), Ernesto Hoost (5-voudig K1 kampioen, Wereld en Europese titels kickboksen en ambassadeur), Jos Gillebaard (ondernemer, kledingsponsor (Le Coq Sportif) vanaf dag 1), Jacqueline Bak (allereerste vrijwilliger), Niek Huikink (elektrisch rolstoelsporter) en ….natuurlijk onze Dennis (Gebbink), oprichter van onze fantastische club en sportcentre.

We zijn benieuwd naar de foto’s en het album!

Voor meer info over One Idea at a Time kijk op hun website.

Changing the world – one idea at a time

A collection of portraits and stories of people who have the ideas and the power to change the world.
The captains of industry, the politicians, the artists and sportstars. What drives you as a human being? What is the footprint you want to leave on our planet? The one thing you want to be remembered for? Your big idea that makes the world a tiny little bit better, more sustainable, more friendly? Our intention is to bring these ideas together and spread them around the world. A network of great ideas. We’d like you to share your big idea with us. Become part of our community. On our website, book and future events.