Tour de Friends bij Only Friends

Only Friends is inmiddels uitgegroeid tot een sportclub met maar liefst 23 sportafdelingen. Hoe geweldig is dat? Van het oorspronkelijke voetbal via handbal en kickboksen naar sporten als duiken en cycling.

cycling 017Iedere afdeling heeft een hoofd die ondersteund wordt door stagiaires, vrijwilligers en een serviceteam (eveneens bestaande uit vrijwilligers). Zij organiseren de betreffende sport en ook eventuele extra activiteiten van/voor die sport. Zo ook vrijdag 15 en zaterdag 16 mei als de afdeling cycling een heuse Tour de Friends organiseert.

De kids van de afdeling cycling zijn extra enthousiast geworden over hun sport door deelname aan de Special Olympics vorig jaar in Sneek en door de ontmoeting met de profploegen op 5 november jl bij ons op het Centre in het teken van “Leven als een prof”.

Waar aanvankelijk ouders en begeleiders hun bedenkingen hadden om een kind een wedstrijd te laten rijden, raakten ook zij enthousiast over de mogelijkheid. Vrijdag en zaterdag a.s. is het dus zover!

De Tour de France 2015 vertrekt dit jaar vanuit Nederland (Utrecht) en zo is het idee geboren om het event de naam Tour de Friends te noemen. Op vrijdag 15 mei duurt het programma van 18.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag 16 mei gaan de kids om 10.00 uur van start en is het event om 15.00 uur afgelopen. Komt allen hen aanmoedigen.

LOGO OF Tour de Friends ROOD