Sportdag Hyperion Lyceum op Ronald McDonald Centre en bij Only Friends

Donderdag 23 april hield het Hyperion Lyceum (uit Amsterdam Noord; dus zowat onze buren) haar jaarlijkse sportdag voor de klassen 1, 2, 3 en 4 op het Ronald McDonald Centre.

Sportdag Hyperion LyceumAl vroeg kwamen de eerste leerlingen aan op hun fiets en binnen korte tijd stonden de fietsenrekken vol als nooit tevoren. Dat is ook niet zo gek als je bedenkt dat er maar liefst 500 kinderen op de sportdag aanwezig waren. Ons gehele Centre werd gebruikt; van sporthal, tot zwembad, van veld tot atletiekbaan! Een fantastisch gezicht om zoveel kinderen tegelijkertijd te zien sporten en genieten.

Een heus wedstrijdsecretariaat was ingericht om alles sportief in banen te leiden en de uiteindelijke winnaars bekend te maken. Het zonnetje dat er in de loop van de ochtend door kwam, hielp natuurlijk ook mee aan deze fantastische dag. Moe maar zeer voldaan gingen de kinderen in de loop van de middag weer op hun fietsen huiswaarts. Dank voor jullie komst en jullie waren zeer nette gebruikers van ons Centre!Sportdag Hyperion Lyceum 03

Deze sportdag is onderdeel van een samenwerking tussen het Hyperion Lyceum en ons Ronald McDonald Centre dat een looptijd kent van 3 jaren. We zeggen dus graag: tot volgend jaar!