Only Friends deze week in VI

VI (Voetbal International); welke voetballiefhebber (maar ook niet-liefhebber) kent dit tijdschrift niet? VI bestaat al sinds augustus 1965 en is daarmee het langstlopende voetbaltijdschrift van Nederland. Deze week besteedt VI aandacht aan Only Friends dat AZ op bezoek kreeg.

Logo Voetbal InternationalVI is HET tijdschrift in de Nederlandse voetbalwereld en daarmee een autoriteit op voetbalgebied en sommigen zeggen zelfs dat ze mede bepalend zijn of een trainer/voetballer het redt in die wereld. Sinds 2008 heeft VI ook een TV-programma dat goed bekeken wordt mede door de luchtige manier waarop de gasten aan tafel de spot soms drijven met het voetbal.

Journalist Yoeri van den Busken is een trouw volger van Only Friends en is al menig keer bij ons op bezoek geweest. Toen onlangs AZ met haar selectie en staf op bezoek kwam, was dat een mooie reden voor Yoeri om erbij te zijn en een fantastische reportage te maken van die middag. De selectie en staf van AZ deden volop mee met de training van onze voetballertjes en waren zichtbaar onder de indruk van al het moois dat bij Only Friends gebeurt. Dat bleek o.a. aan de vele FB-berichten en tweets die AZ maar ook de individuele spelers over deze bijzondere middag verspreidden.Ook de reacties van spelers en staf in de VI zijn de moeite van het lezen waard.AZ op bezoek

In het kader van het 15 jarig bestaan gaat Yoeri van den Busken mogelijk een boek schrijven over Only Friends; daarover later dit jaar hopelijk meer! Voor nu: koop vooral de VI(nog te koop tot en met morgen), lees het artikel en bewaar het goed.