2e G-Honkbaltoernooi van Only Friends

IMG_3551Zondag 29 maart 2015 was de dag van het 2e G-honkbaltoernooi van Only Friends.

Alle voorbereidingen waren getroffen voor deze dag maar helaas hadden wij geen invloed op het weer. Door het slechte weer konden we het toernooi niet buiten laten plaatsvinden zoals eigenlijk de planning was.

Uiteraard mocht dit de pret niet drukken en gelukkig konden we de sporthal in. Om half 12 stroomde het clubhuis vol met alle enthousiaste deelnemers van de deelnemende clubs: Red Caps, Herons, North Stars 1 & 2, The Saints, DSS en Only Friends. Rond de klok van 12 uur werd het toernooi geopend met een inleidend praatje en daarna  een lekkere warming-up op muziek samen met onze mascotte Friendly o.l.v. Marieke.

Om 12.15 uur klonk het fluitsignaal voor de eerste wedstrijd van deze dag. Gedurende de middag speelden verschillende clubs wedstrijden tegen elkaar, dit was erg leuk om te zien en iedereen deed goed zijn/haar best. Er werd in 2 poules gespeeld. Uiteindelijk werd om 15.45 uur de grote finale gespeeld tussen de nummers 1 van beide poules. Onze eigen jongens van Only Friends stonden in de finale tegen de club North Stars 2. Deze wedstrijd werd gewonnen door de jongens van Only Friends. Deze dag is er gespeeld door alleen maar winnaars maar de grote winnaars van dit toernooi waren toch echt onze eigen jongens van Only Friends. Elke deelnemer heeft een mooie gouden medaille gekregen als aandenken aan deze dag. Alle deelnemers hebben super goed gespeeld en de trainers zijn echt trots op jullie!

Moniek Zeldenrijk

IMG_3612