Only Friends steunt Geef Down De Toekomst Dag 2015

Ook dit jaar zal de Geef Down De Toekomst Dag op ons mooie sportcomplex gaan plaatsvinden en wij, Only Friends, ondersteunen deze dag (30 mei) graag. Het bericht hieronder komt van de organisatie van deze bijzondere dag.

Geef down de tookomst dag 2015Met trots presenteren wij Geef Down De Toekomst 2015!

Op zaterdag 30 mei vindt na het groots behaalde succes van afgelopen jaren voor het vierde achtereenvolgende jaar het Geef Down De Toekomst voetbaltoernooi plaats.
Ook dit jaar zal het evenement gehouden worden op de locatie van sportclub Only Friends te Amsterdam-Noord.

Kinderen en jongvolwassenen met Downsyndroom gaan samen met hun vriendjes zonder Down voetballen onder begeleiding van Bekende Nederlanders en (oud-) profvoetballers.
Met dit evenement wil de MF Foundation laten zien dat kinderen met Down prima kunnen functioneren in onze maatschappij. Er wordt op een bijzondere manier invulling gegeven aan een gezellige familiedag voor deze bijzondere doelgroep samen met hun vriendjes en familie.
Tijdens het event worden er ook nog verschillende randactiviteiten georganiseerd en treden er artiesten op.

Doe mee!
Heb je Down en vind je het leuk om samen met een vriendje of vriendinnetje deel te nemen aan het Geef Down De Toekomst voetbaltoernooi? Dat kan!
Je kunt je nu namelijk aanmelden met 1 introducé met of zonder Down. Ook is het natuurlijk nog steeds mogelijk om je eigen team samen te stellen!

Schrijf je in via het inschrijfformulier op de website van Geef Down De Toekomst http://gddt.nl/aanmelden/

Vragen? mail dan naar info@mffoundation.nl