Only Friends goes Europe

“Wie had dat nou gedacht?”, zou de man van Telfort in zijn tv-reclame hebben gezegd. Wij zeggen het ook! Wie had ooit kunnen denken dat een team van Only Friends Europa in zou gaan?

EredivisiebasketbalOp 12 maart is het zover: het eredivisie rolstoelbasketbalteam van Only Friends gaat mee doen om de Europacup 2015 en wij zijn daar bijzonder trots op. De Europacup 2015 is, zeg maar, de Champions League Cup voor de rolstoelbasketballers en wordt georganiseerd door de IWBF (International Wheelchair Basketball Federation) en de voorrondes vinden plaats in Albacete, Spanje. Op de 2 wedstrijddagen (13 en 14 maart) speelt ons basketbalteam in totaal 4 wedstrijden en dan wordt bepaald of ze door gaan naar de finales die hoogstwaarschijnlijk in Nederland zullen worden gespeeld.

Wij, Only Friends, spelen tegen Club Amiab Albacete (Spanje), de Coyotes uit Engeland, Special Bergamo Sport (Italië) en Kardemir Karabuk uit Turkije. Ongeacht de uitslagen, al een mooie ervaring en een mijlpaal in de geschiedenis van Only Friends. Maar we gaan natuurlijk voor de winst! Zoals Dennis (Gebbink) het mooi omschreef in het programmaboekje: “Geef elkaar vertrouwen, geloof in jezelf en straal dit uit! Durf te spelen! Dan bestormen we niet alleen Europa maar straks de hele wereld! Only Friends rules! Ik geloof erin!”

We wensen Martin, Jans, Eddie, Bryan, Job, Shannon, Robert, Mees, Mohammed, Marko, Jelle, Martijn, Jan, Mendel en Tony heel veel plezier en succes!

De reis is mede mogelijk gemaakt door Salto SystemsLogo Salto Systems