Only Friends golftoernooi nu al uitverkocht!

De dagen worden langer, de temperaturen gaan omhoog en de vogeltjes beginnen alweer te fluiten. Tijd om de schaatsen in het vet te zetten en de golfclubs tevoorschijn te halen. 

Golftoernooi vooraankondiging19febr deffAl weer voor de 3e keer organiseert Only Friends een mooie golfdag op de Golfbaan Waterland. De vorige 2 versies waren een groot succes en ook dit jaar staat er weer een mooi programma klaar. Op vrijdag 5 juni is het zover. Na een ontvangst en rondleiding op het Ronald McDonald Centre, gaan we gezamenlijk naar de golfbaan alwaar rond het middaguur wordt afgeslagen. Drankje en hapjes worden in de baan (zoals dat zo mooi heet) geregeld, na afloop is er een borrel en een heerlijke BBQ. Tijdens de BBQ volgt de prijsuitreiking en de trekking van de loterij.

Deze prachtige dag krijgt men aangeboden voor €1.000,00 per flight van 4 personen (GVB is verplicht) en alle opbrengsten gaan naar Only Friends.

Alle flights zijn al uitverkocht! Voor meer informatie kunt u terecht bij Johan.vanStreun@onlyfriends.nl 06 53 33 95 50.