Altijd mooie dagen bij Only Friends

Vanochtend vroeg begon de dag weer mooi op het Ronald McDonald Centre, de thuisbasis van Only Friends. De opkomende zon belichtte de velden waarop moeder natuur een klein sneeuwlaagje had achtergelaten.

OchtendfotoBij Only Friends en op het Ronald McDonald Centre wordt 7 dagen in de week gesport. Ja ook onder ietwat winterse omstandigheden; onze kinderen hebben weliswaar een beperking maar zijn vaak stoerder dan menig ander kind! Dat is ook de filosofie van Dennis (Gebbink), oprichter van Only Friends. “Onze kinderen zijn niet zielig, zijn juist stoer en we sporten dan ook altijd met hen door. Afgelastingen kennen we eigenlijk niet of nauwelijks. Muts op, handschoenen aan en knallen met z’n allen! Gisteren werd het grasveld afgekeurd maar dan wijken we uit naar het kunstgras en gaan de sporten gewoon door.”

Ook vandaag zal er weer veel gesport worden en hebben we een grote groep (75 mannen en vrouwen) van Nationale Nederlanden op bezoek die hun Marketing Kwartaalbijeenkomst bij ons houden. Banner NN

Bent u ook geïnteresseerd om uw managementbijeenkomst, productpresentatie voor klanten of salesmeeting bij ons te houden, neem dan gerust contact op via info@onlyfriends.nl