Vrijwilligers van Only Friends zijn goud waard!

Only Friends is een sportclub die draait op 150 fantastische vrijwilligers onder leiding van de enige betaald kracht, oprichter Dennis (Gebbink).

Dirk, Edwin, Ad, Eddie en Godfried (Frans ontbreekt op de foto)

Dirk, Edwin, Ad, Eddie en Godfried (Frans ontbreekt op de foto)

Sportclubs zijn afhankelijk van vrijwilligers en steeds meer horen wij om ons heen dat dat een hekel punt aan het worden is. Wij, Only Friends, prijzen ons dan ook gelukkig dat wij over maar liefst 150 vrijwilligers beschikken. Ze doen het allen uit liefde en zorg voor de kinderen en jongeren en ontvangen geen onkosten- of reiskostenvergoeding. Velen van hen zijn dagelijks betrokken bij het sporten met de kinderen en jongeren zelf maar wij hebben gelukkig ook vrijwilligers op het gebied van bijvoorbeeld financiële en ledenadministratie, ICT en de organisatie van feestavonden voor de kinderen en jongeren.

Ook een mooi en leuk groepje vrijwilligers zijn de klusjesmannen. Zij verzorgen allerlei klusjes niet alleen voor Only Friends maar ook voor het Ronald McDonald Centre. Ooit begonnen met alleen “ome Eddie”, is deze groep uitgegroeid tot 6 man sterk.

Hulde aan Eddie, Ad, Edwin, Godfried, Dirk en Frans! Dank voor al jullie inzet en keep up the good work!

images