Cayentis helpt Only Friends met nieuw CRM

Wauw! Direct twee mooie en moeilijke woorden in de aanhef van dit artikel: CRM en Cayentis. Graag leggen we dat nader uit.

CRM IllustratieCRM staat voor Customer Relationship Management; vanuit de oorsprong “het beheren van de relatie met je klanten via een geautomatiseerde systeem”. Nu denkt u wellicht “wat moet Only Friends daarmee?” Onze klanten zijn natuurlijk onze leden, maar sponsoren, vrijwilligers en stagiaires zijn ook belangrijke relaties.

Wij willen graag al hun gegevens geordend hebben om zo op tijd bijvoorbeeld de contributie in rekening te brengen, sponsorcontracten te vernieuwen en onze vrijwilligers en stagiaires te kunnen bereiken. Bij onze, inmiddels meer dan 600, leden is het ook belangrijk om te weten welke beperking ze hebben, wie contactpersonen zijn en aan welke sporten ze allemaal mee doen.

Cayentis? Dat is het mooie bedrijf dat ons geholpen heeft om de gegevens uit het “oude” relatiebestand over te zetten naar het nieuwe en het aldaar nog mooier en beter geordend te hebben zodat we er dagelijks met veel plezier mee kunnen werken. Een CRM is een must voor alle organisaties tegenwoordig en dus zeker ook voor Only Friends met haar vele leden, sponsors, vrijwilligers, stagiaires en hopelijk straks ook vele donateurs.

Logo CayentisCayentis beschouwt ons als goed doel en heeft ons tegen een lagere prijs geholpen dan normaal gesproken. Daarnaast was de samenwerking plezierig en goed. Mede daarom hebben ze afgelopen vrijdag een managementdag gehad op het Ronald McDonald Centre waarbij Dennis (Gebbink) een presentatie gaf over Only Friends en ook kregen de medewerkers van Cayentis een rolstoelbasketbalclinic om te ervaren hoe het is als je een beperking hebt.

Wij bedanken Cayentis voor de sponsoring en hopen nog lang hen in ons nieuwe CRM als relatie te mogen hebben!