Esther en Peter Schouten rijden Navigate North voor Only Friends

Van 24 t/m 31 januari 2015 is het weer tijd voor de ijskoude rally; Navigate North. Wat is Navigate North? 7000 km in 7 dagen door de sneeuw, langs de elanden en niet te vergeten het Noorderlicht. Vorig jaar was de auto van het bedrijf BaanBereik al te vinden in deze uitdaging en dit jaar zal de BaanBereik auto zich nog een keer bewijzen op de Noordkaap.

Esther Schouten in rallyDit jaar strijden de chauffeurs Esther Schouten (ambassadrice van Only Friends) en Peter Schouten om de 1e plek. Vorig jaar ging Esther al een ijskoude strijd aan tijdens Expeditie poolcirkel 2014. Nu waagt ze zich nog een keer in de sneeuw, dat belooft opnieuw een spannend avontuur te worden. Esther en Peter rijden mee voor Only Friends en voor dit mooie doel zoeken zij nog sponsoren. Wilt u hen sponsoren, neem dan contact op met BaanBereik.nl 

Wij wensen Esther en Peter heel veel succes en plezier! En als we het goed gezien hebben, liggen ze momenteel op de 1e plaats!!