Only Friends en Ronald McDonald Centre heten Water Babies welkom

Only Friends is de preferred user van het Ronald McDonald Centre zoals Ajax dat is van de ArenA en KLM van Schiphol. Aangezien het Centre groot is en overdag nog de nodige ruimte en tijd beschikbaar is, zijn andere gebruikers (onder voorwaarden) welkom op het Centre.  Water BabiesHet Centre is ooit opgericht voor louter gebruik door Only Friends maar omdat het Centre groot is en (met name overdag) nog de nodige ruimte heeft, heten wij en het Centre ook andere gebruikers welkom als gast zoals b.v. Akwaak, Prisma en dus binnenkort een nieuwe gebruiker. Dit is Water Babies. Water Babies is in 2002 opgericht in Engeland en is aldaar en in Ierland de grootste zwemschool voor baby’s en hun ouders. Zo’n 41.000 baby’s zwemmen er wekelijks in zo’n 560 zwembaden. En vanaf 11 februari dus bij ons, mede doordat ons zwembadwater zo heerlijk warm is. De voordelen voor ouders van zwemmen met hun baby’s zijn o.a. veilig voelen in water, goed voor gezondheid en ontwikkeling, huid-op-huid contact en een relaxed gevoel. Voor meer informatie en aanmelding verwijzen we graag naar de website van Water Babies. Het Ronald McDonald Centre en Only Friends heten Water Babies van harte welkom en kijken naar een goed partnership uit.