Only Friends goede doel bij kunstverkoop

Dat ABN AMRO een Special Friend is van Only Friends behoeft geen betoog meer en dat merken we dezer dagen weer aan de vestiging van ABN AMRO op Schiphol Plaza dat de opbrengst van een kunstwerk aan ons zal schenken.

Unknown-2ABN AMRO op Schiphol Plaza is een bijzonder bankkantoor.
Ten eerste omdat het op één van de drukst bezochten plaatsen van Nederland gevestigd is en ten tweede omdat het bankkantoor, in vergelijking met ander ABN AMRO kantoren, zeer ruime openingstijden(ook in het weekend)heeft.

Naast alle financiële services die ABN AMRO Schiphol verleent, is het bankkantoor sinds oktober van dit jaar ook een tentoonstellingsruimte voor kunstenaars, die er kunstwerken kunnen exposeren.
In samenwerking met Bubble Projects, dat ook voor Hilton Schiphol tentoonstellingen verzorgt, worden de kunstwerken zo’n vier keer per jaar vervangen.
Op dit moment exposeert Rienk van Houten zijn nieuwste kunstwerken. Rienk heeft al werken verkocht in Stockholm, Kopenhagen, Parijs en Antwerpen aan diverse kunstverzamelaars. Inmiddels is ook via ABN AMRO het eerste kunstwerk verkocht.
Komende vrijdag zal Riek van Houten zelf aanwezig zijn om een kunstwerk te maken. De opbrengst van de verkoop van dit doek gaat naar ons, Only Friends.
Op deze manier levert ABN AMRO direct een bijdrage aan een lokaal initiatief/goed doel.

Wie het leuk vindt, ga vrijdag tussen 12 en 16 langs en zie Rienk live aan het werk.Unknown-3

Online kan er (vanaf vrijdag) een bod worden uitgebracht op: www.kunstuitmunt.nl

Bij voorbaat danken we ABN AMRO, Bubble Projects en Rienk voor dit fantastische gebaar.