Only Friends’ kerstdiner 2014

Het sportjaar van Only Friends werd afgelopen vrijdagavond traditioneel afgesloten met een mooi kerstdiner verzorgd door vrijwilligers van ABN AMRO.

Kerstdiner verzorgd door ABN AMRO 2014Dit jaar was de beurt aan de sportafdelingen Tennis, Kickboksen, Duiken en Older Friends. Niet alleen de sporters van die afdelingen waren uitgenodigd maar ook de bijbehorende vrijwilligers en stagiaires. Een overheerlijk menu kregen zij voorgeschoteld door vrijwilligers van ABN AMRO. We schreven het al eerder; Only Friends heeft al jaren een goede band met DE bank en ook het jaarlijks (ABN AMRO-) kerstdiner gaat tot de tradities behoren.

Naast het heerlijke diner waren een tafelgoochelaar, een zingende ijscoman, een streetdance groep en DJ Nijkie aanwezig en maakten van deze avond een onvergetelijk gebeuren. Volop zang, dans en entertainment dus! En…Dennis (Gebbink) las weer een mooi kerstverhaal voor waar iedereen ademloos naar zat te luisteren.

Al met al een zeer geslaagde avond en een mooie afsluiting van het sportjaar met dank aan alle lieve medewerkers van ABN AMRO!

IMG_4865