Benefit Night 2014 Only Friends en Ronald McDonald Centre groot succes!!

Om 17.30 uur, afgelopen zaterdag, gingen voor de gasten van onze Benefit Night de deuren van de sporthal van het Ronald McDonald Centre open . Nou ja, sporthal? De gasten wisten niet wat ze zagen en de “oe’s” en “aaaa’s” waren niet van de lucht. 

Cheque uitreiking Benefit Night 2014Speciaal voor de Benefit Night 2014 was de sporthal omgetoverd tot een heuse “galazaal”. Paarse vloerbedekking, mooie gedekte ronde tafels voor 10-12 personen, een schitterend podium en prachtige ronde lampen aan het plafond. En dan hebben we het nog niet over diverse grote tv-schermen, special effects- verlichting en een giga geluidsinstallatie.

Na een hartelijk ontvangst met een glaasje bubbels, ging het dak er af met fantastische optredens, heerlijk eten en drinken, een super loterij (een scooter als hoofdprijs) en een heuse veiling (met tal van unieke items o.a. ter beschikking gesteld door topsporters). De gasten genoten allen van een pracht avond met ook inspirerende interviews met Kim Lammers en Dennis Gebbink. En alles onder de waanzinnig goede en leuke leiding van Aicha Marghadi en Humberto Tan; beiden al de komst naar de Benefit Night waard.

De avond, inmiddels was het al nacht, werd afgesloten met het bekendmaken van de totale opbrengsten van de Benefit Night: €190.200,00!!!!  SUPER, FANTASTISCH, WAANZINNIG, HARTVERWARMEND!

We willen alle tafelkopers, gasten, sponsors, veilingitem- en loterijprijzen gevers, vrijwilligers en allen die we ongetwijfeld vergeten in onze blijdschap, bedanken voor een onvergetelijke avond die ons nog lang zal heugen en die de boeken in gaat van weer een mijlpaal van Only Friends op het Ronald McDonald Centre!