Only Friends wint Specsavers actie dankzij jullie

Only Friends heeft mee gedaan met de goede doelen actie van Specsavers. Wij hadden ons ingeschreven als goede doel van de vestiging Amsterdam Noord en met ons nog 3 andere goede doelen. Helaas voor hen kan er maar één de winnaar zijn en dat zijn wij dus geworden.

Specsavwrs gewonnenSpecsavers is een landelijke winkel-organisatie op het gebied van brillen en hoortoestellen. Deze organisatie doet graag wat terug voor de maatschappij en vandaar deze goede doelenactie. D.m.v. het vergaren van stemmen (iedereen met een e-mailadres kon iedere dag een stem uitbrengen) kon ieder goed doel per vestiging een gooi doen naar de hoofdprijs. De prijs die wij nu gewonnen hebben is dat we een percentage(hoe groot weten we nog niet) van de omzet over 2015 van de vestiging in Amsterdam Noord krijgen.

Zonder jullie geweldige hulp door massaal te stemmen, hadden we nooit gewonnen want tot op de laatste dag waren we in een hevige strijd gewikkeld met nog een ander goed doel. Dankzij jullie hebben we als eerste de eindstreep gehaald.

Dus: DANK AAN ALLE STEMMERS OP ONLY FRIENDS!!! HARTVERWARMEND!!