Only Friends ontvangt Echt Amsterdams erkenning

Vorige week ontving Only Friends bezoek van de redactie van Echt Amsterdams; een organisatie met een duidelijke visie en ook trots op haar stad. Zij geeft aandacht aan bijzondere initiatieven die aandacht verdienen.

1505110_570654106413194_1485721577745346400_n“Onze hoofdstad is mooi, ontzettend authentiek en tegelijkertijd altijd haar tijd ver vooruit. Mooie initiatieven worden geboren en mensen zetten zich steeds vaker bewust in voor haar stad, bewoners en cultuur”, zo valt te lezen op de website van Echt Amsterdams.

Vandaar dat Echt Amsterdams langs kwam om te kijken welk geweldig initiatief Dennis Gebbink ooit heeft genomen met de oprichting van Only Friends en de realisatie van zijn droom, het Ronald McDonald Centre.

Na het gesprek met Dennis, na te lezen in een interview met hem op Echt Amsterdams erkenning, was Echt Amsterdams onder de indruk van al het mooie werk dat verzet wordt voor kinderen en jongeren met een beperking. Derhalve ontving Dennis de erkenning van ECHT AMSTERDAMS voor onze sportclub Only Friends. We zijn daar met z’n allen zeer verguld over.