Only Friends neemt deel aan Specsavers Goede Doelen Actie

Specsavers is een internationale keten van winkels voor oog- en hoorzorg. Zij hebben ook het beleid dat zij wat terug willen doen voor de maatschappij en vandaar hun Goede Doelen Actie waar Only Friends zich voorin heeft geschreven. Only Friends en Specsavers

Only Friends wil kinderen en jongeren met een beperking tot in lengte van jaren kunnen laten sporten. Daarvoor zijn wij afhankelijk van sponsoren, donateurs en organiseren wij evenementen.

Ook schrijven wij ons in bij goede doelen acties; zo ook bij die van Specsavers. Specsavers doneert een deel van hun omzet over 2015 aan het goed doel dat zich bij de diverse vestigingen heeft aangemeld.

Om het goede doel voor 2015 te worden, dient er gestemd te worden. Het enige dat wij dus vragen is om te stemmen op Only Friends opdat wij het goede doel worden van Specsavers Amsterdam Noord.

Stemknop

Klik op de stemknop en je komt op de pagina van Only Friends bij Specsavers. Hier kan je eenvoudig je stem uitbrengen. De 1e keer dat je dat doet krijg je een mail om te bevestigen maar alle volgende keren gebeurt dat niet meer.

Wat bedoelen we met de 1e keer? Je kan namelijk dagelijks stemmen tot 8 december en vanaf elk e-mailadres dat je bezit. Jullie zullen alle kinderen en jongeren van Only Friends een groot plezier doen om zoveel als mogelijk te stemmen op Only Friends. Iedere dag 1 minuut is toch niet te veel gevraagd?

Vanzelfsprekend vinden we het fantastisch als je dit bericht deelt met anderen. Namens alle kids en jongeren, alvast enorm bedankt!