Only Friends eredivisie rolstoelbasketbalteam wint eerste thuiswedstrijd

Afgelopen zaterdag was het dan zover! Only Friends won haar eerste thuiswedstrijd nadat twee eerdere wedstrijden nipt verloren waren gegaan. De eerlijk gebiedt te zeggen dat alle uitwedstrijden wel op overwinningen uitliepen.

rolstoelbasketbalteamDe spanning was te snijden op onze prachtige thuisbasis; het Ronald McDonald Centre. De spanning kwam niet zozeer door onze tegenstander BC Apollo, hoewel zij natuurlijk met alle egards behandeld en zeker niet onderschat werden, maar door het zogeheten “thuissyndroom”. Immers tot nu toe werd er in alle thuiswedstrijden gestreden als leeuwen maar steeds gingen de bezoekers met de punten er vandoor.

Statistisch gezien wordt de kans dan steeds groter dat we een keer de thuiswedstrijd winnen en daar werden onze Amsterdamse vrienden van BC Apollo dan ook de dupe van. Na 4 kwarten (een basketbalwedstrijd is verdeeld in 4 stukken) stond er een duidelijke en mooie 54-42 op het scorebord.

Kom de volgende keer onze helden aanmoedigen (zie hieronder affiche voor de volgende wedstrijd).

Basketbal poster 22 nov liggend