The Crunch sportevent in het Ronald McDonald Centre

70x50OnlyFriendsCrunch-DEF.indd

Het sportevenement ten bate van Only Friends georganiseerd door Fitness en healthclub The Crunch zal zondag 13 april a.s. in het Ronald McDonald Centre plaatsvinden. De spinningmarathon onder leiding van Grischa Niermann start om 11:00 uur in de sporthal van het Centre en duurt tot 16:00 uur. Er zijn daarnaast ook twee kickboksclinics onder leiding van Ernesto Hoost en een loterij met mooie prijzen.

Afgelopen weekend werd Dennis Gebbink, oprichter en directeur Sportclub Only Friends, gebeld door Nicole Bommer, managing director The Crunch, met het vreselijke nieuws dat The Crunch voor een groot deel is afgebrand. Ondanks deze enorme tegenslag heeft Bommer, aangeslagen doch enorm strijdbaar, aangegeven het sportevenement voor Only Friends door te laten gaan bij het Ronald McDonald Centre.

Only Friends is Bommer en The Crunch enorm dankbaar voor het besluit om het evenement door te laten gaan. Gebbink roept dan ook zoveel mogelijk leden, ouders, verzorgers en vrijwilligers op om het evenement a.s. zondag te komen bezoeken. Dit als dank en respect naar de inzet van de sportschool The Crunch.

Voor meer informatie over het sportevenement kunt u terecht op de website van The Crunch.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *