Nationale Fiets Projecten overhandigt fiets aan Cycling

Overhandiging driewieler aan Cycling

Een driewieler speciaal gemaakt voor Sportclub Only Friends is vorige week woensdag aan de sporters en trainers van de afdeling Cycling overhandigd door Ellen Walet van Nationale Fiets Projecten. Aanleiding voor de donatie is het evenement Fiets naar je Werk Dag 2013, waar vorig jaar bijna 10.000 mensen aan hebben deelgenomen. Deze speciale fiets wordt ingezet tijdens de fietslessen van Only Friends Cycling op het Ronald McDonald Centre voor kinderen en jongeren met een lichamelijke en of verstandelijke beperking en of chronische ziekte. 

Fiets naar je Werk Dag 2014

Dit jaar wordt de Fiets naar je Werk Dag (FNJWD) 2014 gehouden op 22 mei 2014. Op deze dag fietst heel Nederland naar zijn werk om te ervaren hoe het is om fit en energiek op je werk te verschijnen. Net als voorgaande edities wordt er onder de deelnemers een prijs verloot en steunt de deelnemer ook het goede doel. Voor de editie 2014 is wederom gekozen voor Sportclub Only Friends. Met een donatie in de vorm van sport- en spelmaterialen kunnen er nog meer kinderen uit deze bijzondere groep sporten.

Nationale Fiets Projecten

Nationale Fiets Projecten is dé specialist op het gebied van de fiets als vervoermiddel in het woon-werkverkeer en bestaat sinds de introductie van de fiscaal aantrekkelijke ‘fiets van de zaak’ in 1995. Nationale Fiets Projecten is uitgegroeid tot marktleider op het gebied van merk onafhankelijke fietsprojecten.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *