Voetballen in een luchtbubbel

Bubble Voetbal

Je kan er niet omheen. Het is lachen, gieren en brullen tijdens een potje Bubble Voetbal. Woensdag 19 februari j.l. vond er een clinic Bubble Voetbal plaats in de sporthal van het Ronald McDonald Centre georganiseerd door BumperZ Nederland. AT5 heeft live opnames gemaakt voor het programma ‘in de stad’, waarbij er niet alleen tijdens Bubble Voetbal werd gefilmd. Presentator Frank Awick heeft ook een uitgebreid interview gehouden met Dennis Gebbink, oprichter en directeur van Sportclub Only Friends. Heeft u de live uitzending op AT5 gemist? Klik dan hier voor de herhaling.

Samenwerking met BumperZ Nederland

De clinic Bubble Voetbal 19 februari had als doel om de medewerkers van het Ronald McDonald Centre en sportclub Only Friends kennis te laten maken met deze bijzondere sport. Het Centre is momenteel met BumperZ Nederland, de aanbieder van Bubble Voetbal in Nederland, in overleg over een eventuele samenwerking waarin Bubble Voetbal wordt aangeboden aan bedrijven die een sportief evenement op het Centre willen organiseren.

Bedrijfsevenementen op het Centre

Het Ronald McDonald Centre organiseert regelmatig in samenwerking met Only Friends bedrijfsevenementen op het Centre. Een bedrijfsevenement heeft als doel om bedrijven kennis te laten maken met het Ronald McDonald Centre, sportclub Only Friends en haar doelgroep.

Daarbij doen de Wajongeren in het leerwerkbedrijf van het Ronald McDonald Centre concrete ervaring op met het werken tijdens evenementen. Het leerwerkbedrijf bestaat uit een leerwerktraject van een half jaar waarin Wajong uitkeringsgerechtigden diverse onderdelen binnen het facilitaire bedrijf van het Centre doorlopen en opgeleid worden voor basiswerkzaamheden op de afdelingen schoonmaak, receptie, toezicht en horeca.

Tot slot dragen de inkomsten via deze bedrijfsevenementen direct bij aan het realiseren van de doelstelling van het Ronald McDonald Centre en sportclub Only Friends: sport mogelijk maken voor kinderen en jongeren met een beperking.

Uw evenement op het Centre?

Bent u geïnteresseerd in een zakelijk, culinair of sportief bedrijfsevenement op het Centre? Neemt u dan contact op met Jordy den Boer, medewerker Evenementen Ronald McDonald Centre, door een e-mail te sturen naar j.denboer@rmdc.nl of door te bellen naar 020 333 1234.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *