Only Friends luidt de gong samen met Cruyff Foundation

Partners Only Friends en Johan Cruyff Foundation luiden gezamenlijk de gong.

Partners Only Friends en Johan Cruyff Foundation luiden gezamenlijk de gong op de Beurs.

2014, het jaar waarin Stichting Sportclub Only Friends haar 14de verjaardag viert met bijna 600 leden, maar liefst 19 verschillende sporten, 150 fantastische vrijwilligers en 50 dito stagiaires. Een sportclub waar – vanaf de oprichting in het jaar 2000 – kinderen en jongeren met een beperking van harte welkom zijn om in alle plezier te sporten op een manier die bij hun past op het unieke sportcentrum, het Ronald McDonald Centre. Waar Dennis Gebbink, de oprichter en directeur van Only Friends, de grondlegger van is. Samen met partner Johan Cruyff Foundation heeft Only Friends op 14 februari de gong geluid en de wens uitgesproken zich nog jarenlang in te mogen zetten voor kinderen en jongeren al of niet met een beperking.

Amsterdamse Beurs

Dennis Gebbink is door de Amsterdamse Beurs aan het begin van dit jaar benaderd met de vraag of hij, met zijn sportclub Only Friends, de gong wil luiden. Hier heeft Dennis geen moment over getwijfeld. Met het 14-jarig bestaan van Only Friends is vrijdag 14 februari de uitgelezen dag om dit te vieren. Dit heeft Only Friends samen met hun partner, de Johan Cruyff Foundation, gedaan. Als symbool van hun partnership hebben zij gezamenlijk de gong geluid en de wens uitgesproken om zich nog jarenlang in te mogen zetten voor kinderen en jongeren al of niet met een beperking.

Johan Cruyff Foundation

De Johan Cruyff Foundation is, net zoals Only Friends, een non-profit organisatie die jeugd in beweging brengt waardoor ze samen spelen en groeien in hun ontwikkeling. Kinderen hebben te weinig tijd, ruimte en aandacht voor bewegen. Door beweging worden kinderen fitter, leren ze omgaan met elkaar en ze kunnen allemaal meedoen, ook gehandicapte kinderen. De Cruyff Foundation brengt wekelijks 100.000 kinderen in beweging op 180 Cruyff Courts wereldwijd, op bijna 40 Schoolplein14 en door wekelijkse activiteiten voor gehandicapte kinderen te ondersteunen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *