Golf mee tijdens het Benefiet Golftoernooi 2014

Benefiet Golftoernooi

Stralend weer, een gezellige sfeer en een mooie opbrengst van maar liefst € 14.500,- zijn kenmerkend voor het Ronald McDonald Centre | Only Friends Benefiet Golftoernooi 2013, wat vorig jaar voor de eerste keer is georganiseerd bij Golfbaan Waterland-Amsterdam. Vrijdag 6 juni 2014 staat de tweede editie van het Benefiet Golftoernooi in de planning met als doel er wederom een hele gezellige golfdag van te maken met een hogere eindopbrengst voor Stichting Ronald McDonald Centre en Stichting Sportclub Only Friends.

Benefiet Golftoernooi 2014

Het Ronald McDonald Centre | Only Friends Benefiet Golftoernooi wordt georganiseerd om bedrijven kennis te laten maken met beide stichtingen, hun doelstellingen en doelgroepen. Verder biedt dit evenement de golfers de gelegenheid om kennis te maken met andere bedrijven, die het sportcentrum een warm hart toedragen.

Het golftoernooi vindt plaats op vrijdag 6 juni 2014. Rond 10:00u krijgen de golfers een warm welkom op het Ronald McDonald Centre, waar zij na een rondleiding door dit unieke sportcentrum naar Golfbaan Waterland-Amsterdam zullen vertrekken om een gezellige middag te golfen en te netwerken. Aan het einde van de middag worden de golfers met een barbecue en entertainment verwend. In de tussentijd loopt een groep medewerkers en vrijwilligers van het Centre en Only Friends rond om zoveel mogelijk loten te verkopen voor de trekking van de loterij, die later op de avond gaat plaatsvinden.

Golfen voor het goede doel

Stichting Ronald McDonald Centre en Stichting Sportclub Only Friends krijgen geen overheidssteun en zijn volledig afhankelijk van giften en donaties van derden. Het Benefiet Golftoernooi is één van de fondsenwervende evenementen die het Ronald McDonald Centre en Only Friends organiseren.

De uiteindelijke opbrengst van het Ronald McDonald Centre | Only Friends Golftoernooi komt ten goede aan Stichting Ronald McDonald Centre en Stichting Sportclub Only Friends en wordt gebruikt om sport voor kinderen en jongeren met een beperking mogelijk te maken.

Golfbaan Waterland-Amsterdam

Het Benefiet Golftoernooi wordt in samenwerking met de buren, Golfbaan Waterland-Amsterdam, georganiseerd. Golfbaan Waterland-Amsterdam is 365 dagen per jaar open voor greenfee spelers. De golfbaan beschikt over 18 holes. De gezellige sfeer vindt u terug in de vriendelijke ambiance en in het volledig gerestylde clubhuis met uitstekende service. Meer informatie: http://www.golfbaanwaterlandamsterdam.nl

Golf mee en meld u vandaag nog aan

Meld u aan voor één of meerdere flights bij Jordy den Boer, medewerker Evenementen bij Stichting Ronald McDonald Centre door een e-mail te sturen naar j.denboer[a]rmdc.nl of door te bellen naar 020 – 333 1234. Een flight voor vier personen kost € 1.000,- exclusief BTW.

Wij raden u aan uw organisatie zo snel mogelijk aan te melden voor het golftoernooi, want vol is vol!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *