Rolstoelbasketbal met Marc de Hond

Rolstoelbasketbal

Rolstoelbasketbal Instuif
Donderdag 20 februari 2014 vindt op het Ronald Mc Donald Centre de ‘kick-off’ plaats van de Rolstoelbasketbal Instuif georganiseerd door Marc de Hond (rolstoelbasketballer bij Apollo Amsterdam).
Dit mooie initiatief is ontstaan uit samenwerking tussen Only Friends, Basketbalvereniging Landslake Lions, CASA Reade (Centrum voor Aangepast Sporten Amsterdam)  en Sport Service Amsterdam.

Iedereen is welkom
Vanaf 20 februari kunnen basketballiefhebbers uit Amsterdam en omgeving op de derde donderdag van de maand van 20.00 – 22.00 uur meedoen aan de rolstoelbasketbal instuif. Van jong tot oud, van beginner tot ervaren speler en met of zonder handicap: iedereen is welkom en deelname is gratis.
Marc de Hond: “Ik denk dat het leuk en bovendien goed voor onze sport is, om met iedereen die zin heeft (gehandicapt of niet) een partijtje te spelen.”

Rolstoelbasketbal
Rolstoelbasketbal is geschikt voor iedereen die door een handicap niet aan regulier basketbal kan deelnemen. De sport leent zich uitstekend voor sportintegratie, maar ook mensen zonder handicap kunnen deelnemen.
Dus twijfel niet en neem donderdag 20 februari, 20 maart of 17 april deel aan dit fantastische sport evenement!

Meld je snel aan!
Om je aan te melden stuur je een mailtje naar: rolstoelbasketbal020@gmailcom

Locatie:
Ronald McDonald Centre
Beemsterstraat 652
Amsterdam

Mogelijk gemaakt door:
Gemeente Amsterdam
Ronald McDonald Centre
CASA Reade
Landslake Lions
Apollo Amsterdam
Only Friends

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *