De ware kerstgedachte

De ware kerstgedachte
Door: R.K. Scholengemeenschap Thamen te Uithoorn

IMG_28751

 

Acties voor Vincent
Scholieren van scholengemeenschap Thamen hebben zich met allerlei (verkoop-) acties ingezet voor hun medescholier Vincent Zeeman. Zij vonden dat Vincent recht had op een 2e paar schoenen. Bijzondere schoenen, omdat Vincent klompvoeten heeft en de schoenen maar liefst €1500,00 kosten. Dat is wel even iets anders dan €50 voor een paar gympen.

Donderdag 19 december was het zover. De onthulling van het eindbedrag dat de scholieren bij elkaar hebben gebracht. De kerstman kwam met de cheques en Only Friends was erbij.

Waarom was Only Friends erbij?
Omdat de scholieren hadden gezegd dat als er meer dan €1500,00 zou zijn opgehaald, het resterende bedrag voor de kinderen van Only Friends zou zijn.
Maar ook omdat gymleraar Dikky Ritsema vrijwilliger is bij Only Friends (afdeling tennis) en zich naast vele andere leerkrachten had ingezet voor deze actie.

In een hartverwarmende ambiance met veel mooie emoties bleek dat het bedrag was gehaald en ter plekke kreeg Vincent zijn nieuwe schoenen.

Als kerstverrassing kreeg hij ook nog een 2e paar nieuwe schoenen. De tranen van vreugde waren bij velen niet van de lucht! Toen er ook nog een bedrag van €1126,20 bekend werd gemaakt, was het gejuich oorverdovend. Wat een geweldige scholieren! Toppers en kanjers die begrijpen waar het om gaat!

Namens alle kinderen van Only Friends enorm bedankt!
En Vincent: welkom binnenkort bij Only Friends.

 

3 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s