Kampioenen gehuldigd

IMG_9165

Aan het eind van een sportseizoen kunnen sommige teams extra genieten; Zij hebben genoeg punten verzameld of genoeg wedstrijden gewonnen om zichzelf kampioen te mogen noemen. Voor sportclub Only Friends was het dit jaar niet anders.

Verschillende sporten

Sportteams uit de 19 verschillende aangeboden sporten waren succesvol. Van voetbal tot Hockey, alle kampioenen werden gehuldigd tijdens de Jacques Parson dag, tijdens een heuse ceremonie.

Ceremonie

In een heuse ceremonie kregen alle kampioenen een medaille uitgereikt door Jacques Parson en Marlou van Rhijn. Vol trots namen zij alle plaats op het podium om gezamenlijk te genieten van het behaalde succes en achteraf een foto te maken, zoals de getoonde afbeelding met links Marlou van Rhijn, rechts Jacques Parson en in het midden een trotse kampioen van Sportclub Only Friends.

Altijd goed

De mantra van de sportclub luid: ‘ je bent goed zoals je bent’ , met een hoeveelheid kampioenen in verschillende sporten blijkt eens te meer dat deze aanpak werkt. In het leven, maar zeker in sport, is het van belang om te kijken naar wat iemand wel kan, ten opzichte van wat iemand niet kan. Zeker voor de doelgroep van het Centre is het positief bekijken en benadrukken een essentiële voorwaarde om te presteren.

Wij wensen alle sporters van het Centre, maar speciaal de kampioenen, een prachtige zomer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *