Jacques Parson dag een mooie afsluiter

foto JP website

Aan het eind van het seizoen zet het Centre en sportclub Only Friends in op een aantal leuke events. Een terugkerend evenement is de Jacques Parson dag. Jacques Parson is de steun en toeverlaat van sportclub Only Friends oprichter Dennis Gebbink. Ieder jaar organiseert Kappe international, het bedrijf van Parson, een leuke sportdag voor alle leden van de sportclub. De 2013 editie was mede door de aanwezigheid van mooi weer en een heus optreden van Andre Hazes een groot succes.

Sportdag                       

Met behulp van vrijwilligers van Kappe international worden rond het middaguur de activiteiten opgebouwd. Van verspringen tot rolstoelbasketbal en van blikgooien tot schmincken, alles is uit de kast getrokken om de kinderen en jongeren met een beperking een prachtige dag te bezorgen. De dag begint met een gezamenlijke warming up op het kunstgrasveld onder leiding van de streetdance lerares, waarna de kinderen worden verdeeld in groepen als schildpad, aap en andere dierennamen.  

Prijsuitreiking door Marlou van Rhijn

Na een prachtige sportdag worden de kampioenen van de verschillende sporten in het zonnetje gezet op het podium in het clubhuis. Uit handen van niemand minder dan Paralympisch kampioen en wereldrecordhoudster Marlou van Rhijn ontvangen de kampioenen een medaille.

Andre Hazes

Aan het eind van de prijsuitreiking worden de kinderen verrast met een optreden van Lesley Williams, de Nederlandse look alike van Andre Hazes. Een prachtige afsluiting van een zeer succesvol sportseizoen vol hoogtepunten. 

 Foto’s komen op Facebook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *