Eerste benefiet golftoernooi Ronald McDonald Centre een succes

IMG_2923

44 golfers van verschillende bedrijven uit Amsterdam en omgeving kwamen afgelopen vrijdag bijeen voor het goede doel. Op golfbaan Waterland Amsterdam hebben zij gezamenlijk € 14.500, – bijeen gebracht voor het Centre en sportclub Only Friends tijdens het eerste Ronald McDonald Centre Only Friends benefiet golftoernooi. 

Goede sfeer

Tijdens de eerste editie van dit benefiet golftoernooi hebben de deelnemers prachtig weer. Tussen de verschillende holes worden de deelnemers verwend met champagne, wraps en andere lekkernijen. Aan het einde van de dag krijgen de moegestreden golfers een diner aangeboden in het clubhuis van golfbaan Waterland Amsterdam. In de aansluitende prijsuitreiking wordt, tot grote hilariteit van het team zelf, het enige volledig uit dames bestaande team, uitgeroepen tot winnaar van de dag.

Volgend jaar weer

Het merendeel van de deelnemers heeft aangegeven bij een volgende editie graag weer mee te doen. ‘Prachtig toernooi op een mooie golfbaan, voor een belangrijk doel.’ Aldus een van de deelnemers. Het eerste benefiet golftoernooi van het Ronald McDonald Centre en sportclub Only Friends is dankzij sponsoren en deelnemers dan ook een succes geworden.

Ronald McDonald Centre

Het Ronald McDonald Centre is een sportcentrum voor kinderen en jongeren met een beperking. Het Centre, gevestigd in Amsterdam Noord, bestaat uit een kunstgras- en natuurgrasveld, sporthal, zwembad en dojo. Sportclub Only Friends is met 19 sporten en bijna 600 leden de grootste gebruiker van het Ronald McDonald Centre. Per week sporten er 1400 kinderen op het Centre.  

Golfbaan Waterland Amsterdam

Golfbaan Waterland Amsterdam is gelegen aan de rand van Amsterdam op slechts 6 kilometer van het Rembrandtplein. Golfbaan Waterland Amsterdam is 365 dagen per jaar open voor green fee spelers. De golfbaan is een tevens de buurman van het Ronald McDonald Centre.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *