Benefiet Golftoernooi

golftoernooi website 

Stichting Ronald McDonald Centre Only Friends organiseert op vrijdag 7 juni 2013 voor de allereerste keer een benefiet golftoernooi voor haar zakelijke relaties en hun relaties. We willen onze relaties kennis laten maken met het Centre en sportclub Only Friends, maar het belangrijkste doel van het toernooi is om geld op te halen. Met een mooi bedrag kunnen wij ervoor zorgen dat alle kinderen en jongeren met een beperking onbeperkt kunnen blijven sporten op het Centre en bij sportclub Only Friends. Bent u of kent u golfers in uw omgeving? Stuur dit bericht dan door of lees verder hoe u zich kunt aanmelden.  

Programma  

10:00u Ontvangst in het Ronald McDonald Centre

10:15u  Welkomstwoord + rondleiding

11:00u  Vertrek naar Golfbaan Amsterdam (5 min.)

11:15u   Ontvangst bij Golfbaan Amsterdam + inslaan

11:15u   Registratie captains + ontvangst spelregels Texas Scramble

12:00u Golfen + lunchen in de baan

17:30u  Borrel + verkoop loten + prijsuitreiking

19:00u Drie gangen diner + trekking loterij

23:00u Einde benefiet golftoernooi

 

Kosten

Eén flight kost € 1.000,= exclusief BTW (vier personen per flight). De uiteindelijke opbrengst van het  golftoernooi komt ten goede aan Stichting Ronald McDonald Centre Only Friends en wordt gebruikt om zoveel mogelijk kinderen en jongeren met een beperking te laten sporten op het Centre en bij Sportclub Only Friends.

 Aanmelden

U kunt uzelf of uw organisatie aanmelden voor één of meerdere flights bij Heleen Parson, medewerker Marketing & Fondsenwerving bij Stichting Ronald McDonald Centre Only Friends, door een e-mail te sturen naar h.parson@rmdc.nl of te bellen naar +31 6 1292 3276. Het is aangeraden om dit zo snel mogelijk te doen, want vol is vol! 

Dit benefiet golftoernooi wordt in samenwerking met Golfbaan Amsterdam georganiseerd.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *