Nieuwe bedrijfskleding horecapersoneel

Identico bedrijfskleding (www.identico.nl)  heeft het horeca personeel van het Ronald McDonald Centre in een nieuw jasje gestoken. Afgelopen donderdag kwam Victor Gerke van Identico (foto) langs op het Centre om de bedrijfskleding te presenteren. De reacties van het personeel waren enthousiast.

Only Friends Rood/Wit

Identico heeft polo’s en een sloof voor het barpersoneel en koksbuizen en sloven voor de medewerkers van de keuken beschikbaar gesteld. In Only Friends wit en rood met het logo fier op de borst lopen de dames en heren met trots in de rondte.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s