Verkiezing leukste sportvereniging!

verkiezing-leukste-sportvereniging

Dit jaar doet het Ronald McDonald Centre Only Friends weer mee aan de verkiezing leukste sportvereniging!

Op de website www.leukstesportvereniging.nl kunt u tot 19 mei 2013 uw stem uitbrengen op sportclub Only Friends. De verkiezing vindt plaats in alle Nederlandse gemeenten. In de finaleronde van 21 mei tot en met 21 juni 2013 strijden alle gemeentewinnaars om de provinciale en landelijke titel. Wij gaan voor prolongatie van de titel! Help ons door uw stem uit te brengen!

Procedure

Bij het uitbrengen van een stem wordt een rapportcijfer gevraagd voor vier criteria: sfeer, sportiviteit en respect, betrokkenheid vrijwilligers en deskundigheid bestuur (cijfers tussen 1-10). In iedere gemeente zijn er na 19 mei 2013 twee winnaars: de sportvereniging met het hoogste gemiddelde cijfer en de sportvereniging met het meeste aantal stemmen (dit kan natuurlijk ook dezelfde sportvereniging zijn!). Er zijn wel meer dan 50 stemmen nodig om gemeentewinnaar te kunnen worden en om door te gaan naar de finaleronde. 

 De stemmen die in de eerste ronde zijn behaald, tellen in de finaleronde gewoon mee. Wel mag iedereen die al in de gemeenteronde heeft gestemd opnieuw zijn of haar stem uitbrengen in de finale. In de finaleronde telt het aantal stemmen voor 50% en ook de gemiddelde score telt voor 50% mee in de einduitslag.  

Opbrengst voor Spieren voor Spieren

Voor iedere stem waarbij toestemming gegeven wordt om de nieuwsbrieven van partners te ontvangen wordt er door de verkiezing € 0,05 cent gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Spieren voor Spieren helpt in samenwerking met vele topsporters kinderen met een spierziekte. Nogmaals een reden  

Feestelijke Award Uitreiking

Op 1 juli 2013 worden alle Awards uitgereikt tijdens een feestelijke Award Uitreiking op een prachtige locatie. Alle sportverenigingen zijn welkom om deze uitreiking bij te wonen. Exacte tijdstip en locatie worden later bekend gemaakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *