Goalball clinic bij Only Friends

Meld je nu aan voor de open dag Goalball op zaterdag 16 maart tussen 13.00 en 15.00 op het Ronald McDonald Centre Only Friends!

Goalball

Wil jij je concentratie en uithoudingsvermogen testen en in een team sporten, denk dan eens aan goalball. Deze sport is speciaal ontwikkeld voor mensen met een visuele handicap. Goalball is een internationale sport die op alle niveaus wordt beoefend, van puur recreatief tot Paralympische Spelen.

Hoe werkt het?

Bij Goalball dragen alle spelers een afgeplakte skibril waardoor ook sporters zonder een visuele beperking de sport kunnen beoefenen. De sport wordt gespeeld in twee teams van drie spelers. Er wordt gespeeld met een bal met belletjes erin. Het is de bedoeling om de bal in het doel van de tegenstander te rollen.  Kijk voor meer informatie op www.gehandicaptensport.nl/goalball

KICK-OFF Goalball

Is deze sport echt iets voor jou of lijkt het je leuk om een keer Goalball te spelen? Meld je dan nu aan voor de open dag op zaterdag 16 Maart 2013 van 13:00 tot 15:00! Je bent van harte welkom op het Ronald McDonald Centre Only friends. Voor aanmeldingen voor de open dag stuur je een email naar melissa.vanmunster@onlyfriends.nl met je naam, leeftijd en e-mailadres waarop we je kunnen bereiken.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *