Rob’s Grote Tuinverbouwing in het Clubhuis

RGT

Verrassing
Wat een verrassing stond onze Friends op vrijdagavond 25 januari te wachten!
Het clubhuis van Only Friends was omgetoverd tot een sfeervolle en kleurrijke ruimte met prachtige kunstwerken, kaarsjes op tafel, grote potten met enorme yucca’s en ander schitterend groen en… knusse nieuwe zitjes met zachte vloerkleden.

Wat was er gebeurd?
Bij het RMDC Only Friends leefde al enige tijd het idee om het clubhuis wat aan te kleden, wat gezelliger te maken. De waardering was dan ook groot toen via goede contacten Rob Verlinden bereid gevonden werd om ons clubhuis een metamorfose te laten ondergaan in zijn programma ‘Rob’s Grote Tuinverbouwing’.

Wens
De wens van Dennis Gebbink en Sonja Robben werd ruimschoots vervuld en het resultaat was prachtig! Er is inmiddels al een carnavalsdisco geweest waar de sporters en hun ouders volop hebben kunnen genieten van de nieuwe aankleding.

Uitzending
De uitzending van Rob’s programma was afgelopen weekend en de beelden spreken voor zich, iedereen is tevreden over de metamorfose van het clubhuis. Zo’n knusse inrichting geeft warmte in deze koude winter!
Kijk hier voor de volledige uitzending van het programma Rob’s Grote Tuinverbouwing.

Vriend
Namens alle sporters van het Ronald McDonald Centre Only Friends: heel hartelijk bedankt voor dit prachtige gebaar, Rob! Onze sportclub heeft er vriend bij!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *