Roald loopt Camino voor Only Friends

Roald Moen

 

Roald Moen heeft besloten om de Camino te gaan lopen. Dit is een loodzware wandeltocht van meer dan 800 kilometer door het grillige landschap van Noord-Spanje.  Roald was tot voor kort werkzaam in de keuken van het clubhuis van Only Friends en als jobcoach verbonden aan de Werkmeester. 

Sponsorloop

Roald heeft besloten om van zijn loop een sponsorloop te maken. ‘Een deel van de opbrengst gaat naar Only Friends en een deel naar mijn nieuwe baan bij Jeugddorp de Glind.’ Aldus Roald.  Wilt u Roald steunen in zijn tocht? Kijk dan op zijn website: geefliefde.nl

45 dagen

Vrijdag 1 februari vliegt hij naar Madrid en hoopt ongeveer 45 dagen later aan te komen in Santiago de Compostella. Naast drie keer per week naar de sportschool voor fitness en cardio en een avond in de week baantjes zwemmen heeft Roald regelmatig wandelingen gemaakt van en naar werk.  ‘Ik heb een redelijke voorbereiding achter de rug, maar de grootste training krijg ik natuurlijk tijdens het lopen.’ 

Zoon voetbalt bij Only Friends

Naast dat Roald werkzaam was op het Ronald McDonald Centre Only Friends voetbalt zijn zoon ook bij Only Friends. De koppeling van Only Friends als te steunen goed doel was dan ook snel gemaakt.  Wilt u direct steunen? Dan kunt u een kleine bijdrage overmaken op ABN-AMRO t.a.v. Roald Moen, rekeningnummer 826772145 onder vermelding van sponsorloop 2013.

 

One comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *