2e jeugd rolstoelbasketbal competitiedag

 

Rolstoelbasketballer in actie

Het ging er fanatiek aan toe op de 2e jeugd rolstoelbasketbal competitiedag.

Op zondag 9 december was het zover: De tweede regioteams jeugd rolstoelbasketbal competitiedag bij het Ronald McDonald Centre Only Friends. Onder begeleiding van de Nederlandse Basketball Bond (NBB) speelden regioteams uit het hele land tegen elkaar en ging het er flink fanatiek aan toe.

 
Clinic

Het eerste deel van de dag op het Centre bestond uit een clinic van het NBB. Onder de bezielende leiding van de regiocoaches wordt hard gewerkt aan balbehandeling, fast break, het schot en de rijtechniek. De jongens en meiden werken hard en luisteren goed naar de aanwijzingen van de coaches.

 
Wedstrijden

Om 12.30 barst het dan echt los. De verschillende regioteams nemen het tegen elkaar op. Met fysiek spel wordt er gevochten om iedere bal. Het geluid van botsende rolstoelen vliegt je om de oren en krijgt bijval van de meelevende supporters uit het hele land. Wederom een prachtige zondagmiddag met sport op het Ronald McDonald Centre Only Friends.

 
Rolstoelbasketbal bij Only Friends

Ook Only Friends heeft de sport rolstoelbasketbal. Zin om een keer te komen kijken of meedoen? Kijk bij onze sporten onder rolstoelbasketbal voor meer informatie over deze geweldige sport.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s