Only Friends Leukste Sportvereniging van Nederland

Zaterdag 3 november zijn op sportcentrum Papendal tijdens de Papendal Sport Parade de winnaars van de Awards 2012 bekend gemaakt en uitgereikt. Dit betreft de eerste editie van deze versie waarin de sportclubs in het geheel beoordeeld werden.

Eerder moest Only Friends zich kwalificeren in een 2 tal voorrondes. Eerst tot Leukste van Amsterdam en vervolgens Leukste van de provincie Noord Holland. Dit gebeurde middels het stemmen. Vele sporters, vrijwilligers en fans van Only Friends hebben massaal gehoor gegeven aan de oproep hieraan mee te doen.

De laatste en doorslaggevende ronde vond  plaats ten overstaan van een bomvolle zaal en een Vakjury. De Verenigingen mochten zich nog voor een laatste keer presenteren in een speed presentatie. Dennis Gebbink opende zijn presentatie en gaf al snel het woord aan Sidney Bito. Sidney is een gepassioneerd rolstoel basketballer en handbiker bij Only Friends.

De Vakjury riep Sportclub Only Friends unaniem uit tot de uiteindelijke winnaar. Deze vereniging werd door de vakjury geprezen voor de maatschappelijk kernwaarden die de vereniging in de praktijk brengt. De Vakjury bestond uit voorzitter Alfred Dekker (buurtsupermarktketen Spar), Arno avenga (oud-Olympier), Alexander Nonnekes (Spieren voor Spieren) en Marleen Romeny (Right To Play).

Met gepaste trots namen Dennis en Sidney de prachtige Award in ontvangst.  Een mooie kroon op het werk van de sportclub die zich met behulp van enorm veel vrijwilligers sterk maakt voor sporters met een handicap, op het Ronald McDonald Centre Only Friends.

One comment

  • Proficiat allemaal bij Only Friends en zeker verdiend.
    Maar nu de leukste blijven wordt een nog grotere uitdaging, veel succes allemaal.
    Groet, Godfried

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *