Kick-off dubbele Kanaaloversteek

Zwemclinic Daan GlorieWoensdag 29 augustus vond er voor de tweede keer een zwemclinic plaats in het Ronald McDonald Centre. Onder leiding van marathonzwemmer Daan Glorie hebben 11 kinderen van Only Friends zich van hun beste kant laten zien in het zwembad. Daan toonde op gestroomlijnde wijze vier verschillende zwemslagen. De vlinderslag, de borstcrawl, rugcrawl en de schoolslag.

 

Materialen opduiken

De kinderen raakten zo geïnspireerd door Daan, dat zij zich vol enthousiasme in het water stortten om hun beste zwemkunsten te tonen. De meeste kinderen wilden ook erg graag ‘dingen leren opduiken’. Hierop heeft Daan samen met zijn enthousiaste zwempartner Simone, de kinderen geleerd hoe zij onder drie poortjes door konden zwemmen én ondertussen ringen van de bodem op konden duiken. Na de les namen de Friends glimmend van trots en plezier een echte medaille in ontvangst uit handen van Daan, om tot slot af te sluiten met de welbekende Only Friends afgroet.

 

Dubbele kanaaloversteek

Daan Glorie zet zich al geruime tijd met hart en ziel in voor de kinderen met een beperking van Only Friends en daar is onze sportclub heel trots op. Eind september gaat hij namelijk als eerste Nederlandse man een poging wagen om Het Kanaal tussen Frankrijk en Engeland twee keer over te steken. Klik hier voor het promotiefilmpje van Daan’s kanaaloversteek.

 

Sponsors

Voor meer informatie, check zijn actiesite en steun Daan. Hij doet namelijk niet alleen een poging om een record te breken maar hij probeert ook zoveel mogelijk sponsors te verzamelen voor zijn goede doelen, het Ronald McDonald Centre en de Johan Cruyff Foundation. Beide partijen wensen Daan Glorie héél veel succes en doorzettingsvermogen bij zijn dubbele kanaaloversteek!

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *