Stem opnieuw op Only Friends bij de verkiezing Leukste Sportvereniging van Nederland!

Only Friends doet mee aan de verkiezing van de Leukste Sportvereniging van Nederland! Na een zeer succesvolle gemeenteronde waarin Only Friends -dankzij jullie allen- door het aantal stemmen als eerste eindigde, volgt nu de Provincieronde. De Provincieronde loopt tot en met 20 oktober 2012. Iedereen mag op ons stemmen. Ook als je geen lid bent van Only Friends!

Maak ons de Leukste Sportvereniging van Nederland en breng nu je stem uit op Only Friends! Klik hier!

Vergeet niet om je score in te vullen (allemaal tienen natuurlijk!). Deze score is ook heel belangrijk voor onze kwalificatie.  Alleen de winnaar van de Provincieronde gaat namelijk door naar de landelijke verkiezingsronde. Dit moet natuurlijk sportclub Only Friends zijn!

Wil je de eindstand van de gemeenteronde weten? Klik hier voor de eindstand.

Heb je nog niet gestemd? Breng dan nu je stem uit op Only Friends en maak kans op één van de prachtige prijzen. Voor elke stem keren organisatie en sponsors € 0,05 uit aan een goed doel naar keuze. Je kunt kiezen uit de volgende drie goede doelen; Right To Play, Stichting Spieren voor Spieren en Kika.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s