‘Special Friend’ Banenbeurs Nederland

Banenbeurs

Het Ronald McDonald Centre Only Friends en Banenbeurs Nederland zijn een verbintenis met elkaar aangegaan om een intensieve samenwerking voor de komende jaren te realiseren.

Banenbeurs Nederland
Banenbeurs is opgericht in 2008 en is bedoeld voor werkgevers en gemotiveerde werkzoekenden van alle opleidingsniveaus in een bepaalde regio. De formule is momenteel actief in 5 grote steden: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en Almere. Banenbeurs is er trots op dat de formule ook in jaren van crisis en recessie flink is gegroeid. Inmiddels hebben zij veel tevreden klanten die van meet af aan deelnemen aan de Banenbeurs.

Maatschappelijk belang
Om het belang van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen binnen hun netwerk in Nederland uit te dragen, juist in economisch zware tijden, is Banenbeurs Nederland ‘Special Friend’ geworden. Dat betekent dat zij langdurig structurele ondersteuning zullen bieden aan Ronald McDonald Centre Only Friends.

Steun het Ronald McDonald Centre Only Friends
Op vrijdag 9 november is Ronald McDonald Centre Only Friends zelf ook met een stand aanwezig tijdens de Banenbeurs in de eigen regio, namelijk ‘Banenbeurs 020’ in de Heineken Music Hall.

Wilt u ook dit jaar nog meedoen in de steden Almere, Amsterdam en/of Rotterdam? Er zijn nog enkele plekken op de beurs beschikbaar. Stuur een
e-mail met uw contactgegevens naar info@banenbeurs.eu en de organisatie zal z.s.m. contact met u opnemen. Indien u meedoet in 2012 en/of 2013 zal de organisatie 10% van het bedrag van uw deelname schenken aan het Ronald McDonald Centre Only Friends.  Een extra reden om aan de beurs deel te nemen!

Meer informatie over Banenbeurs vindt u hier.
Een mooi artikel over de samenwerking tussen Banenbeurs en Ronald McDonald Centre Only Friends kunt u hier vinden.

Op de foto:
Dino Sinanovic (Directeur Banenbeurs Nederland) en Sonja Robben (Directeur Ronald McDonald Centre)

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *