Supportersclub Ajax draagt bij aan nieuwe bus

Donatie Ajax Supportersclub

Zaterdag 18 februari had Only Friends bezoek van Roberto van de supportersclub van Ajax. Tot onze verrassing overhandigde hij 500 EUR aan Dennis Gebbink, directeur van Only Friends.

AFCA Supportersclub ondersteunt sportclub Only Friends al jaren. Zo hebben zij met medewerking van Ajax twee seizoenkaarten voor de hoofdtribune aangeschaft, waar sporters van Only Friends afwisselend gebruik van mogen maken. Onze sportclub is zelfs onderdeel van het MVO beleid van de supportersclub en daar is Only Friends trots op.

De supportersclub was ter ore gekomen dat de Only Friends bus vervangen moest worden. Zij begrijpen als geen ander hoe belangrijk een nieuwe bus is voor het vervoer van onze sporters naar wedstrijden en trainingen en stonden onmiddellijk klaar om een financiele bijdrage te leveren aan onze prachtige nieuwe Only Friends bus. Zulke supporters zijn toch goud waard!

Roberto heeft genoten van het plezier dat de sporters uitstraalden tijdens zijn bezoek aan het Ronald McDonald Centre en heeft een leuk artikel van zijn bezoek op de site van AFCA geplaatst, klik hier.

AFCA Supportersclub, bedankt namens alle sporters van Only Friends!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s