Le Coq Sportif, sponsor van sportkleding Only Friends

Logo Le Coq Sportif

Sinds vele jaren sponsort het sportieve kledingmerk Le Coq Sportif de outfits van de sporters van Only Friends.

Zodra een sporter zich aansluit bij Only Friends, krijgt hij of zij de mogelijkheid om een prachtig zwart-rood Only Friends-pak aan te schaffen. Voor een heel zacht prijsje krijgt de sporter een trainingspak op maat, een  t-shirt, een windjack, een korte broek, sokken, en dat alles in een hele mooie stevige tas. Ouders zijn er ook erg blij mee, want het materiaal lijkt onverwoestbaar en is van zo’n goede kwaliteit dat het er als nieuw uit blijft zien.

Het van origine Franse lifestyle en sportmerk is opgericht in 1882 en heeft al veel bekende sporthelden gekleed. Zoals bekend staat er een haantje in het logo. De haan is het nationale symbool van Frankrijk en ‘le coq sportif’ betekent dan ook: het sportieve haantje.

Only Friends is Le Coq Sportif heel erg dankbaar dat dit kledingmerk zich inzet om onze sporters er altijd op en top uit te laten zien. Het is een prachtig gezicht om de kinderen vol trots hun outfits te zien dragen!

Wil je meer weten over dit mooie merk, kijk dan op: www.lecoqsportif.nl

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *