Univé reikt Steuntje in de rug uit aan Only Friends

Woensdag 7 december 2011 werd Dennis Gebbink van Only Friends verrast door verzekeraar Univé Amsterdam met een cheque van maar liefst 3.000 EUR.

Ieder jaar reikt Univé drie zogenaamde ‘Steuntjes in de rug’ uit aan lokale organisaties. De eerste prijs werd dit jaar toegekend aan onze sportclub en daar zijn we natuurlijk erg blij mee ! Only Friends ontving de prijs, omdat ‘de sportclub op een toonaangevende manier aan kinderen met een beperking uit Amsterdam en omstreken de mogelijkheid biedt om te sporten in een eigen, veilige en vertrouwde omgeving’. Een omschrijving om trots op te zijn en Only Friends zal het Steuntje gebruiken om een aantal verrijdbare dug-outs aan te schaffen. Deze verrijdbare dugouts zijn o.a. bestemd voor de (voetbal) wedstrijden in de Friends League. Deze wedstrijden worden gespeeld op kleinere velden en de kinderen kunnen tussendoor dan zitten of schuilen tegen de regen.

Namens Univé waren Frank Blokker, Fadoua Cherkaoui, Mario van der Ent en Aad Koole aanwezig op de uitreiking. Na afloop deelden zij aan onze aanwezige sporters nijlpaard-knuffels uit. Namens alle Friends: bedankt Univé!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s