Jacques Parson Dag groot succes!

Jim Bakkum op Jacques Parson DagAfgelopen woensdag 22 juni was het zover. De jaarlijkse Jacques Parson Dag als afsluiting van het seizoen, alhoewel we nog wel een paar weken door gaan. Het was een geweldige en zeer gezellige dag!

Aan het begin van de middag was het een drukte met trainers die alle sporten en spellen klaar zetten voor de kinderen. Tijdens een gezamenlijke lunch werd uitleg gegeven hoe de middag in elkaar zat. Hoe gaat de aanmelding, hoe doen we de indeling, welke sporten doen we en wie staat waar? Alles was uitstekend voorbereid door Ashley en Joey, onder natuurlijk het goed keurend oog  van Dennis.

Vanaf even voor 14.00 uur kamen de eerste kinderen vol enthousiasme binnen en werden nog vrolijker toen ze bij de inschrijvingstafel een mooi Jacques Parson-dag t-shirt kregen. De dag kon al bijna niet meer stuk. Om exact 14.50 uur openden Ashley en Joey de dag en de weergoden waren ons goed gezind. Het was droog in Amsterdam Noord.

Terwijl alle kinderen aan het sporten gingen, waren een tweetal filmploegen bezig met opnames. De een voor een mooie film over Only Friends en de ander voor MTV. Jaja, voor MTV en wel het programma “moneymakers”.

He, en wat is dat opeens?? Een helikopter boven ons mooie Centre en die bleef maar rondjes draaien. De kinderen moesten ook met z’n allen zwaaien en waarom? Ook in de helikopter bleek een cameraman te zitten die beelden maakte van de kinderen vanuit de lucht. Top!

Even voor 17.00 uur ging het regenen en waren we net klaar met sporten dus een flinke sprint naar binnen. Daar was het inmiddels heel gezellig met opa’s, oma’s, papa’s en mama’s en natuurlijk was ook Jacques Parson met zijn vrouw Rena en twee zoons aanwezig. Heerlijk aan de limonade en patat met z’n allen.

Dennis pakte de microfoon en ging samen met Jacques Parson en de directeur van het Kinderfonds de kampioenen van dit seizoen huldigen. Mooie medailles en met z’n allen zongen we “ DIT IS DE MOOISTE CLUB VAN ALLEMAAL!”

Toen wij klaar waren met zingen kwamen de echte artiesten. Jim zong een aantal goede nummers en we swingden met hem mee. Het dak ging eraf toen Lange Frans en zijn vrienden gingen optreden. Geweldig en het werd steeds gezelliger zo met z’n allen!

Nadat ze klaar waren mochten we handtekeningen van Jim en Lange Frans en met hen op de foto.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *